Kapcsolat

Urbán Tamás Táncoktatás, táncfellépés, tánctanár, táncóra.pngRépás Szilvia Táncoktatás, esküvői tánc, szalagavató táncoktanítás.png

Legfrisebb Videó

LATIN RANGLISTA 2017 - Debrecen

Tánc az esküvőn

Közeleg a Nagy Nap és még nem tudtok táncolni? Lepjétek eskuvoeskuvoitancoktatasbudapestnyitotancmeg vendégeiteket egy elegáns, romantikus nyitótánccal, és egy vidám meglepetéstánccal! Könnyen eltáncolható, de mégis látványos koreográfiát tanítunk nektek személyre szabottan. Segítünk, hogy az esküvői tánc számotokra és a násznép számára is egy csodálatos, maradandó élmény legyen.

 

árak 4.jpg

2-cols
Foglalás

Esküvői táncórát foglalhattok emailben vagy telefonon is. Kérjük időben jelezzétek mikor szeretnétek táncórára jönni, hogy  biztosan legyen szabad terem a táncstúdióban, és nekünk is legyen még szabad időpontunk számotokra.

Elérhetőségeink:
info.urdance@gmail.com
+36 70 589 2266
+36 30 420 2668

Lemondás

Kérjük időben jelezzétek, ha valamilyen oknál fogva nem tudtok részt venni a lefoglalt  táncórátokon.

 • 48 órán belüli lemondáás esetén a terembérleti díjat meg kell téríteni
 • 24 órá belüli lemondás esetén a terembérleti díjat, valamint az óradíj felét meg kell téríteni

Természetesen mindez fordítva is igaz, azaz, ha a mi hibánkból marad el a táncórátok a következő órát féláron kapjátok.

3-cols
Fizetés

Az óra díját minden óra után személyesen a tánctanárnál készpénzben kell rendeznetek. Egyéni kérés esetén azonban lehetőség van több óra előzetes kifizetésére, vagy utalásra is.

Helyszíni kiszállás

Egyik helyszínünk sem megfelelő számotokra? Szeretnétek az esküvőtök helyszínén próbálni?
Vállalunk esküvői táncoktatást az általatok választott helyen is. Részletekről kérjük érdeklődj telefonon!

Egyéni órarend

A táncoktatást időbeosztásban is a Ti igényeitekhez igazítjuk. Idpőntot foglalhattok a hét bármely napjára  7:00 - 23:00 -ig, Egy táncóra hossza lehet 60, 90 vagy akár 120 perc is.

Minőségi garancia

Válassz minket és nem fogsz csalódni! Készülj fel az esküvődre profi tánctanárok segítségével! Nálunk garantáltan a legmagasabb szintű oktatást kapod, köszönhetően hatalmas tapasztalatunknak, komoly versenyzői múltunknak és annak hogy jelenleg is folyamatosan képezzük magunkat! Ha kételkedsz, nézd végig Facebook oldalunkat, a rólunk és tanítványainkról készült képeket, videókat, vagy keress fel minket, és egyeztessünk időpontot egy személyes megbeszélésre, mely természetesen ingyenes!

Miért válassz minket?

 • Hatalmas tapasztalattal rendelkezünk: többszáz esküvős párt készítettünk már fel
 • Renkívül rugalmasak vagyunk minden téren
 • Rengeteg táncstílusban szereztünk jártasságot, így szinte bármilyen táncot könnyedén megtanítunk Nektek
 • 3 helyszínen is oktatunk
 • Ingyenesen megvágjuk a kiválasztott zenéteket
 • A táncórák anyagát videóra is felvehetitek a könnyebb gyakorlás érdekében

2-cols
ESKÜVŐI TÁNCOKTATÁS HELYSZÍNEK

ARENA EVENT HALL
1087, Budapest Asztalos Sándor út 9 - 12.

Teremdíj 1000 Ft / alkalom. 
Elérhető 0- 24 óráig minden nap.

3 táncterem magán táncóra céljából: 50 - 90m2

Megközelítés:

 • Autóval - fizetős parkolás  H-P 8:00 - 18:00
  175 Ft / óra
 • tancbetanitaseskuvore 2
 • eskuvoinyitotancbudapesten 1, 37, 37A
 • menyecsketanc  95, 195
 • menyasszonytanc  80 

eskuvoitancoktatastanciskola


ROXY Táncstudio
1136, Budapest, Tátra utca 4. (Jászai Mari tér)

Több táncterem: 40 - 90 m2
Teremdíj: 1350 - 1800 Ft / óra

Megközelítés:
 • Autóval - Fizetős parkolás H-P 8:00 - 20:00
 • tancbetanitaseskuvore 3
 • eskuvoinyitotancbudapesten 2, 4, 6,
 • menyecsketanc 9, 26, 91, 191, 226, 291

eskuvoitancbelvaros tanctanulaseskuvorenyitotanceskuvore eskuvoitancbudapest

Nyugati Pályaudvar - Lehel Tér
1132, Budapest, Csanády utca 17. 

Teremdíj: 2000 Ft / alkalom

Megközelítés:
 • Autóval - Fizetős parkolás (H-P 8:00 - 20:00)
 • tancbetanitaseskuvore 3
 • eskuvoinyitotancbudapesten 2, 4, 6,
 • menyecsketanc 9, 15, 91, 115,  191, 226, 291
 • menyasszonytanc  75, 76


Térkép - Arena Event hall
Térkép - Roxy Táncstudio
Térkép - Csanády utca
TANÍTVÁNYAINK ESKÜVŐJÉN KÉSZÜLT FOTÓK
DaniRitakeringoeskuvoitanc
DaniRitaeskuvonyitotanc
10383837_10205087700736177_5812612161740458042_o jo meret.png
201396_386217508117288_811896773_o jo meret.png
10983392_833738250024162_6397787902827724376_n.jpg
becsikeringoRitaDani
eskuvoitancEszterTomi
szerelmeskeringoEszterTomi
EGL_7855.jpg
EGL_9495.jpg
SzilviGaboreskuvoretancoktatas
koreografiabetanitasSzilviGabor
Kedvelt zenék Esküvői Táncokhoz

Angol keringőnyito kep kicsi.png

Bécsi keringő

Latin-amerikai táncok


Lassú, romantikus zenék

Rocky zenék

Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman

További zeneötletek


Minden a tökéletes esküvőhöz

A tánc mellett sokminden másban is tudunk segíteni az esküvővel kapcsolatosan:

 • Ruha
 • Smink
 • Haj
 • Fotózás
 • Videózás
 • Műköröm

Részletekről érdeklődj e-mailben vagy telefonon.

tippek és ötletek - a tökéletes esküvői tánchoz

Férfi öltözet
A vőlegényeknek javasoljuk, hogy az esküvőre begyakorolt táncokat zakó nélkül, mellényben vagy ingben táncolják le! A zakó merevsége miatt, eltorzulhat a szép tánctartás.

TUDTAD? A profi táncosok frakkját/szmokingját erre szakosodott neves szabók készítik. A frakk válla a szabásnak köszönhetően nem emelkedik a karok felemelésekor, így nem torzítja el a táncos tartását.

Női öltözet
A ruha vagy az abroncs kiterjedése nem akadályozza a táncot, azonban egy földön húzott uszályra könnyű rálépni. Azt javasoljuk, hogy az esküvői ruha ne érjen le teljesen a földre, illetve hogy a ruha uszályát a tánc idejére csatoljátok fel, hogy semmi se zavarhassa meg első táncotokat.

TUDTAD? A versenytáncosnők ruháját abroncs helyett egy speciális anyaggal, úgynevezett lószőrrel merevítik ki, melyből akár 40-50 méterre is szükség lehet egy ruhához.

Tánccipő
Az első táncórára érdemes kényelmes cipőben érkezni, melyben könnyen tudtok mozogni. Később viszont érdemes az esküvői cipőhöz hasonló cipőben részt venni az órákon, hogy a lábatok hozzászokjon. A hölgyeknek az esküvői cipő betörését csak a tanulási folyamat vége felé javasoljuk, azok állapotának megőrzése érdekében. Ekkor is javasoljuk, hogy egy extra nejlonzoknit hozz magaddal, melyet ráhúzhatsz a cipő orrára.

TUDTAD? A versenytáncosok cipői speciális bőrből készülnek, így rendkívül hajlékonyak és se nem csúsznak, se nem tapadnak a parkettán.

Tánccipő a helyszínen
Amennyiben lehetőségetek van rá, érdemes felvenni pár lépés erejéig az esküvői cipőt a helyszínen, hogy kitapasztaljátok, mennyire csúszik/tapad a padlón és így később ne érhessen meglepetés.

A koreográfia memorizálása
A koreográfia biztosabb memorizálása érdekében javasoljuk annak leírásét magatoknak egy kis jegyzetpapírra, melyet akár közvetlen a tánc előtt át tudtok olvasni. Amennyiben nem vagytok biztosak a lépésekkel vagy a ritmussal, tanáraink szívesen készítenek Nektek a zeneszámmal összekötött koreográfia leírást. 
Másrészt arra bátorítunk benneteket, hogy alkossatok saját elnevezéseket egy-egy figurához, melyről biztosan eszetekbe jut az adott lépéskombináció. Ezt akár egymás fülébe is súghatjátok segítségként J

A produkció előtt…
Javasoljuk, hogy a tánc előtt pár perccel vonuljatok félre, és gondoljátok át a koreográfiát. A produkció legjobb kivitelezéséhez fontos, hogy maximálisan tudjatok koncentrálni. Érdemes erre egy kis időt szánni, hiszen egy tökéletes esküvői tánc az egész este fénypontja lehet.
TUDTAD? A profi táncosok legtöbbször órákkal a versenyszámuk előtt megjelennek egy versenyen, melyet bemelegítéssel, gyakorlással és ráhangoló, motiváló zenék hallgatásával töltenek.

Otthoni gyakorlás
Nincs elég helyetek otthon gyakorolni? Keressetek minket bizalommal és segítünk helyszínt találni egyéni gyakorlásra!

Gyakorlás a helyszínen
Amennyiben van lehetőségetek, a koreográfia betanulása közben/után látogassatok el a helyszínre és próbáljátok el egyszer ott a táncot. Ha erre nincs lehetőségetek, próbáljátok eltáncolni minél több helyszínen. Fontos, hogy ne szokjunk hozzá egy adott környezethez, mivel abban az esetben az új környezet zavaró tényezővé válik.

A helyszín ismerete
A gyorsabb haladás érdekében érdemes az első órára már a helyszín pontos adataival érkeznetek, melyek közül a legfontosabb a méret és a „nézőtér” elrendezése. Javasoljuk, hogy ti magatok lépjétek le a helyszínen a tánctér méretét, mivel a helyszín tulajdonosa gyakran tévesen adja meg a kért információt.
TUDTAD? A táncversenyeken nincs két egyforma méretű tánctér. A tánctér 200 négyzetmétertől akár ennek a  duplájáig is terjedhet, ezért a koreográfiákat a helyszínen kell a megfelelő körülményekhez adaptálni.

Zeneválasztás
Kiválasztottátok a táncstílust, de még nem találtatok tökéletes zenét? Tanáraink segítenek a megfelelő zeneszám megtalálásában, szükség esetén a zeneszámok megvágásban, vagy összemixelésében! Kérjetek segítséget bátran.

TUDTAD? A versenytáncosok nem saját zenére készítik el a koreográfiát, mikor felsétálnak a perkettre nem tudják milyen keringő/tangó/stb. fog szólni, ezért koreográfiájuknak minden zenére illenie kell.

Abroncs
Amennyiben lehetőségetek van rá, próbáljatok néhányszor az abroncsban, vagy hozzátok magatokkal az egyik táncórára, hogy hozzászokjatok. Az abroncs és a sok réteg szoknya nehezebben száll, így forgás és lendületes haladás közben késve követi a mennyasszony mozgását, mely elsőre zavaró lehet.

gyakori kérdések

Milyen táncokkal lehet készülni az esküvőre?
A vacsora után az ifjú pár egy nyitótánccal kezdi meg a lakodalmat, mely hagyományaiban lassú elegáns tánc, legtöbbször bécsi keringő. Ezt követően éjfélkor még szintén esküvői ruhában a páros a násznép és gyertyák gyűrűjében gyertyafény keringőt táncol, melynek végeztével átöltöznek a lagzira. Ezt követi a menyecske tánc, melyet később az ifjú pár teljesen egyéni , laza, lendületes meglepetés tánca követhet.

Mennyivel előbb érdemes elkezdeni a tánctanulást?
A tanulás hossza a választott tánc és koreográfia bonyolultságától illetve a választott zene hosszától függ. Általában egy nyitó táncra 3-3,5 percet javasolunk, melyre 3x90 perc alatt gond nélkül fel tudunk készíteni. Természetesen a felkészülés hosszát az otthoni gyakorlás nagyban befolyásolja. A felkészülést érdemes nem az utolsó pillanatra hagyni, mivel általában akkor támad a legtöbb teendő a szervezésben, azonban túl korán sem javasoljuk, mivel pár hét alatt gyakorlás nélkül könnyen elfelejthetjük a lépéseket.

Milyen nyitótáncot válasszunk?
Hagyományosan az ifjú pár valamilyen lassú, elegáns vagy romantikus számmal nyitja meg az estet. Ez lehet pl. bécsi keringő, angol keringő, foxtrott, rumba. Ezen táncokhoz honlapunkon találsz zeneszámokat, melyek segítséget nyújthatnak a választásban. Természetesen tanáraink igyekeznek bármely kiválasztott zenére szép, látványos koreográfiát megalkotni.

Mit vigyünk magunkkal a táncórára?
Váltócipőt, esetleg váltópólót, vizet és természetesen magatokat J A zenéről és videókról és egyéb eszközökről tánctanáraink gondoskodnak.

Lehetséges-e az abronccsal különleges elemeket végrehajtani a táncban?
Igen. lehet! Tanáraink csak kipróbált és bevált elemekkel (emelések, pózok, ledöntések) tarkítják koreográfiátokat.

Mi az a gyertyafénykeringő?
A gyertyafénykeringőre pontban éjfélkor kerül sor, mikor is a násznép gyertyát fogva körbe állja az ifjú párt, akik hagyomány szerint angol vagy bécsi keringőt táncolnak.  A gyertyákat a tánc alatt sorjában az ifjú pár vagy a násznép elfújja, míg nem az összes gyertya elalszik.

Táncolhatunk-e gyertyával a kézben?
Igen, kivitelezhető. Tanáraink az egyéni kéréseknek megfelelően alakítják ki a koreográfiát. A gyertyával való gyakorlásra is lehetőséget biztosítunk az táncórákon.

Mix koreográfia esetén nekünk kell összeállítani a zeneszámot?
Nem szükséges. Természetesen hozhatjátok saját megvágott zenéteket, de tanáraink a koreográfia megalkotása és betanítása mellett a zene komplett elkészítését is vállalják.

Milyen táncot érdemes választani meglepetéstáncnak?
A meglepetés táncra éjfél után a lagzi hevében kerül sor, így javasoljuk valami dinamikus, vidám tánc kiválasztását, mint pl. cha-cha-cha, rocky, salsa. Ebbe a koreográfiába érdemes személyes, egyedi dolgokat beletenni, melyek különösen élvezetessé teszik a produkciót a család és a barátok számára.

Használhatunk-e bármilyen plusz kelléket a táncunkhoz?
Természetesen igen. Minden egyedi kérést figyelembe veszünk a koreográfia kialakításakor. A tánctanár bizonyos esetekben akár javasolhatja is ezt, mivel remekül feldobhatja a koreográfiát.

 

modern és klasszikus esküvői tánc betanítása! Esküvői tánc, esküvő, esküvős tánc tanítás, esküvői tánctanár esküvőre, esküvői táncoktatás Budapest, táncolj az esküvődön, esküvői táncok betanítása, gyorsított esküvő táncoktatás, gyorsított tanfolyam, esküvői tánctanítás, esküvői tánctanfolyam, esküvői tánc oktatás, esküvői, oktatás, mennyasszonytánc, esküvői tánctanár, vicces esküvői tánc koreogrfia, tánc esküvőre,, esküvői tánc, tánctanár esküvő, táncoktató eskűvő, esküvői tánctanár, tánctanítás esküvőre, csoportoknak táncoktatás, csoportos esküvői tánc oktatás, tánctanítás Budapest, esküvői tánctanítás, esküvői flashmob, flashmob csoportos tánc betanítás, gyertyafény keringő esküvő, vicces esküvői táncok, esküvői nyitótánc vicces, nyitótánc esküvőre, lakodalmas tánc